Har du lyst til at opleve det fantastiske Brasilien og alle dets muligheder? Du kan bl.a. opleve Amazonas jungle på første hånd, se den ikoniske Christ The Redeemer statue i Rio eller danse salsa med de lokale. Du kan også opleve det legendariske karneval i Rio de Janeiro, som i 2022 afholdes fra 20. april til og med 30. april.

São Paulo er den største by i Brasilien, og med sit omkringliggende opland rangerer byen blandt de største i verden. Samtidig ligger byen blot 6 timers kørsel eller knap en times flyvetur fra Rio de Janeiro, og alt hvad den er kendt for. Du har også mulighed for at tage videre rundt i Brasilien og Sydamerika og bl.a. besøge det smukke Iguazú falls som ligger ca. 10 timers kørsel fra São Paulo.

Muligheder for fly

KLM flyver dagligt ruten fra Amsterdam til São Paulo, og lige nu kører de med tilbud nærmest hver dag resten af året (dog undtaget juli og starten af august). Herunder er der også massere af datoer omkring årets karneval datoer. Til sammenligning starter priserne for en returbillet direkte til Rio de Janeiro på ca. 4500 kr., så der er derfor penge at spare, hvis du har tid og lyst til at slå turen forbi São Paulo på vejen.

På dette tilbud kan du frit vælge mellem afrejselufthavn mellem hhv. Aalborg, Billund, København og Hamborg. Den billigste pris får du fra Hamborg, hvor prisen kan komme helt ned på sølle 3126 kr. Men det er også muligt at flyve fra f.eks. Billund for kun 3317 kr. eller København for kun 3378 kr.

Du flyver som sagt med KLM/AirFrance, som ligger i top 10 over de bedste flyselskaber i verden. Du har én ganske kort mellemlanding i enten Amsterdam eller Paris men derudover er turen direkte til São Paulo. Dertil er det også værd at bemærke, at hvis du bestiller til afrejse inden 30. juni 2022 giver billetten fuld valgmulighed for ombooking (dog med betaling af differencen) samt refusion til gavebevis.

Det smukke Iguazú falls lige over grænsen mellem Brasilien og Argentina

Sådan finder du de billigste KLM fly

For at finde disse fly anbefaler jeg, at gå direkte ind på KLM’s hjemmeside. Normalt ville jeg altid bruge en søgemaskine til at finde fly, men til disse KLM tilbud giver selskabets egen hjemmeside faktisk et fremragende overblik.

Step 1

For at give det bedste overblik, er tricket at lade “rejsedatoer” være tom. Hvis der allerede står en dato, kan du trykke på det blå kryds for at rydde feltet.

Her har jeg for eksemplet taget ruten Hamborg til Lima fra et andet tilbud, men udskift blot til São Paulo.

Step 2

Herfra kan du vælge hvilke måned og dato du ønsker at afrejse skal foregå på. På tidspunktet for dette indlæg er der, som du kan se, mange muligheder for kombinationer af datoer også på tværs af måneder, hvis man ønsker en længere backpacker rejse f.eks.

Mulige datoer fra Billund

TIP: Det kan ofte svare sig at lege lidt med datoerne, da der kan være store forskelle på hvor lange mellemlandinger man skal have på de forskellige datoer. Der kan desuden være små forskelle på afrejselufthavn.

Baggage

På dette tilbud har man desværre ikke indkluderet baggage, som ved visse andre ruter til f.eks. Afrika. KLM/Airfrance har dog rimelige gode regler for håndbagage. Hvor du således må have 12 kg håndbagage, fordelt på op til to forskellige tasker. Se nedenstående for specifikation.

KLM*s håndbagage politik

Som reference, kan det bemærkes, at det hos Ryanair kun er tilladt, at have ét stykke håndbagage med, som maksimalt må have målene 40 x 25 x 20. Du har således noget mere plads hos KLM/AirFrance

Den endelige rejse

Billigste: Fra Hamborg

Den endelige rejse fra Hamborg til São Paulo henover ugerne for årets karneval

Nu har jeg valgt disse datoer som eksempel, men som sagt, findes der mange forskellige kombinationer som både er kortere og længere.

Fra København og Billund

Fra København og Billund er prisen en lille smule dyrere, men ikke meget. Har er f.eks. vist de samme datoer som ovenstående rejse.

Fra København

Samme datoer, dog fra København

Fra Billund

Samme datoer, dog fra Billund

Hvis du er i tvivl om hvordan, du billigst kommer til Billund lufthavn fra Aarhus eller Aalborg, så kan du læse min guide her.

Hvordan kommer jeg til Rio de Janeiro?

Et fantastisk kig ind over Rio De Janeiro

Som sagt så ligger de to byer São Paulo og Rio de Janeiro forholdsvis tæt på hinanden. Du har således både mulighed for at køre mellem de to byer, eller tage et billigt indenrigsfly. Hvis du med det samme vælger at flyve videre til Rio, efter du er landet i São Paulo, så skal du være opmærksom på at São Paulo har flere lufthavne. Med flyet fra KLM/AirFrance, lander du i lufthavnen GRU. Så når du booker flyet, at det nemmest hvis du også bestiller indenrigsflyvningen herfra.

Priserne her også forholdsvis billige, og der findes mange billetter til omkring 100-200 kr. hver vej.

Find fly på Skyscanner
Eksempel på indenrigsfly mellem São Paulo og Rio de Janeiro

Bus mellem byerne

Hvis du ikke ønsker at flyve, er det bestemt også muligt at tage bussen. Turen varer efter tidsplanen mellem 6 og 7 timer, så det er bestemt en lang bustur. Men i Sydamerikanske forhold er det bestemt ikke slemt.

Der findes mange forskellige selskaber, som betjener ruten. Der er selvfølgelig lidt at spare, hvis du bestiller et par dage i forvejen, men det er ikke noget som helt ødelægger budgettet. Priserne starter ved omkring $10 hver vej.

Eksempel på busbilletter mellem São Paulo og Rio de Janeiro

Du kan med fordel bruge en søgemaskine til busser så som busbud.com, som nemt sammenligner priser på tværs af dage og tidspunkter.

Hvordan kommer jeg billigst til lufthavnen?

Hvis du spekulerer på hvordan, du billigst kommer til hhv. Hamborg og Billund lufthavn, kan du med fordel læse mine guides til de to lufthavne. Du finder Hamborg guiden her og Billund guiden her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du er måske også interesseret i...