Er du ved at planlægge din næste store rejse? Og er du samtidig studerende? Læs mere her og få studierabat hos Emirates.

Chancen er ganske høj for at Emirates flyver til destinationen. Selskabet er nemlig blandt verdens største selskaber, når det kommer til internationale destinationer. Lige nu flyver selskabet således til hele 158 destinationer fordelt på 85 forskellige lande. Samtidig er du på Emirates fly sikret et af de højeste serviceniveauer i branchen. Om du skal til Afrika, Asien, Australien eller et helt fjerde sted så er du derfor sikret en god rejse.

Det bedste af det hele. Emirates tilbyder studierabat!

Spar 10% på alle rejser og få ekstra bagage med

Der er efterhånden mange selskaber som tilbyder studierabat, og heldigvis for det. Som studerende har du således mulighed for at finde studierabat til hele Norden og Europa ved hhv. SAS ungdom og Norwegian ungdom. Men også destinationer ude i verden gennem Qatar Airways – Student Club.

Studierabat på alle Emirates destinationer

Kort fortalt så tilbyder Emirates, at man som studerende kan få 10% på alle Economy Class- og Business Class billetter. Denne rabat gælder på samtlige af Emirates destinationer.

Hvis du er i tvivl om Emirates flyver til din drømmedestination, kan du her finde et rutekort over alle selskabets destinationer.

Her skal man særligt huske, at hvis man flyver med Emirates, så vil man flyve transkontinentalt. Derfor er priserne på flybilletter også noget højere end man er vant til hos Ryanair i Europa. En 10% besparelse kan derfor sagtens betyde mange hundrede kroner, eller måske endda tusind kroner, hvis det er rejse til Australien eller New Zealand.

Medbring ekstra bagage på din rejse

Udover den kontante besparelse på 10% af rejsens pris, så tilbyder Emirates også at man som studerende kan medbringe ekstra bagage på sin rejse. Du må således medbringe enten 10 kg ekstra bagage eller et stykke ekstra bagage.

At det er enten 10 kg eller et ekstra stykke skyldes, at Emirates bagage politik afhænger af hvilket kontinent du flyver til og fra. Du kan læse mere om deres bagagepolitik på deres hjemmeside.

Stor fleksibilitet på din billet

Hvis du er ved at planlægge en længere backpackerrejse, kan det være, at du er usikker på hvornår er klar til at flyve hjem. I så fald kan du ved at bruge studierabatten hos Emirates også få adgang til nogle meget favorable betingelser for ændring af din billet.

Således gælder det, at det er gratis at ændre din billet hvis du køber de såkaldte Flex-billetter. Disse er dog også en smule dyre end de helt billige “Saver” billetter. Hvis du vælger Saver-billetten koster det derfor 50 USD (350 kr.) at ændre datoen på din billet. Mulighederne for at ændre din billet samt eventuel afbestilling kan du læse mere om her.

Få studierabat hos Emirates
Emirates studierabat kan f.eks. bruges med studiekammeraterne på en lang sommerferie

Sådan indløser du din studierabat hos Emirates

Første skridt er at tilgå Emirates hjemmeside direkte. Selvom jeg altid vil anbefale dig at bruge en søgemaskine såsom Momondo eller Skyscanner (reklame link), når du finder de billige fly, så kan man desværre ikke indløse Emirates studierabat gennem siderne.

Step 1: Gå til Emirates.com

Emirates hjemmeside bliver du først mødt af følgende vindue.

Ovenover datofeltet finder du et link med teksten: “Avanceret søgning: multi-city, kampagnekoder, partnerflyselskaber”. Den studierabat fungerer som en kampagnekode. Tryk derfor på linket.

Step 2: Vælg kampagnekode

Herefter kommer du frem til siden her. Umiddelbart lander på siden “Avanceret Søgning”, men hvis du blot ønsker at købe en simpel returbillet, kan vælge “Returrejse”. Du vil fortsat have mulighed for at indsat kampagnekoden.

Under overskriften “Kampagnetilbud” skal du skrive: STUDENT

Dertil vil du opleve en kort ventetid, inden den viser “Gyldig kampagnekode” og et grønt flueben. Nu kan du vælge hhv. afrejse- og destinationslufthavn samt datoer for ud- og hjemrejse.

Til sidst trykke på blot på knappen “Søg” og vælger de fly, som passer dig bedst. Efter betalingen er overstået har du nu formået at spare 10% på din Emirates rejse, samt opnået de særligt gunstige bagage forhold.

Rabatten gælder ikke skatter og afgifter

Ligesom det var tilfældet med studierabatten for Qatar Airways, så gælder studierabatten kun på den del af billetten som kategoriseres som prisen. Dvs. den del af billetten som går til Emirates. En meget stor andel af omkostningerne ved at købe en flybillet er nemlig diverse skatter og afgifter. Studierabatten gælder desværre ikke denne andel af billetten.

I dette eksempel har jeg valgt en returbillet fra København til Sydney. Det skal siges det nok er en af de dyreste flybilletter, som man kan købe på markedet. Her lyder billetprisen på 7.331 kr. med de 10% rabat ender vi på 6.598 kr. som det fremgår på billedet nedenfor.

Når man medregner skatter og afgifter bliver den samlede besparelse i dette tilfælde dog kun omkring 6.5%. I kroner og øre sparer man dog stadig 733 kr. hvilket bestemt er værd at tage med i et studiebudget.

Bonus step: Opret dig hos Emirates

Hvis du i fremtiden kunne finde på at flyve med Emirates igen, så vil det være en fordel for dig, at bruge 2 minutter på at oprette en konto hos Emirates. På den måde kan du nemlig indsamle Skymiles på din rejse, som i fremtiden kan bruges som betaling for billetter hos Emirates.

Det kan også være, at du tidligere har rejse med Emirates. F.eks i dit sabbatår. I så fald har du mulighed for at efterregistrere dine Skymiles, hvilket kan give dig yderligere rabat på din billet.

Du kan læse mere om fordelene ved at blive medlem af Skywards på siden her.

Udsnit fra Emirates hjemmeside. Du kan bl.a. bruge dine Skymiles på gratis flybilletter eller til valg af sæde.

Det med småt

For at kunne udnytte studierabatten hos Emirates er der få betingelser, du skal kunne opfylde. De vigtigste er listet nedenfor.

  1. Du skal være mellem 16 og 31 år.
  2. Du skal ved check-in kunne fremvise et studiekort, som er gyldigt for udrejsedatoen. Hvis dit studiekort ikke har en udløbsdato, kan du i stedet fremvise din indskrivningsblanket.
  3. Tilbuddet gælder for nye booking til og med 30. september 2022.

Du kan læse alle betingelser på Emirates hjemmeside. Scroll helt ned i bunden under “Vigtige oplysninger” og vælg “Vis mere”.

Overnatning på rejsen?

Hvis du mangler et hotel på rejsen, så kan jeg klart anbefale dig at læse min guide til at booke hotel smartest. Hvis du er til mere hostel stemning med andre unge, vil jeg dog også anbefale dig at se nærmere på Hostelworld (reklame link). Hvis du bruger studierabatten hos Emirates til at flyve til Sydney kan du bl.a. opleve nogle af følgende hostels. Hvis du leder efter god stemning med mange unge, så går du sjældent galt hos kæden Mad Monkey.

Husk dog at altid at sammenligne priserne på Hostelworld med priserne på Booking.com (reklame link). Nogle gange kan Booking.com være billigere.

Et udsnit af hostels i Sydney