Vil du gerne flyve på ferie for under 100 kr? Opleve europæiske byer som London, Venedig eller Rom for prisen på en drink i byen? Ja så er Ryanair fantastiske priser lige noget for dig.

På grund af corona kæmper Ryanair med få solgt deres billetter. Derfor kører de med konstant lave priser, samtidig med at de har flere ugentlig kampagner, hvor priserne falder yderligere!

Hvis du kommer til denne side grundet et tidsbegrænset tilbud, så frygt ej!

Siden efteråret har Ryanair hver uge kørt med kampagnepriser. Men man skal være ret spontan for at kunne drage nytte af de helt billige priser. De gælder nemlig omkring to måneder frem. Men som jeg også viser længere nede i opslaget, så bliver mange af disse “24 timers tilbud” ofte forlænget eller gentages meget hurtigt derefter.

TIP: Hvis du gerne vil undgå dyre tilkøb ved booking af fly hos Ryanair, så læs min guide til at bestille fly hos Ryanair rigtigt.


Billige billetter til Riga i september og oktober

Har du lyst til en spontan efterårstur til fantastiske Riga? Lige nu kan du flyve tur/retur til Riga i Letland for under 100 kr! Det er virkelig billigt!

Det nuværende tilbud gælder fra dags dato til og med d. 24 august. Mens du kan flyve i september og oktober. Selvom det ikke er alle afgange som gåes til kun 47 kr hver vej, så koster selv de ‘dyre’ billetter ikke mere end 250 kr pr. vej. Dette gælder vel og mærke også i og omkring efterårsferien!

De billige billetter til Riga i Letland findes fra Aarhus lufthavn, hvor du kan flyve tirsdag, torsdag og lørdag.

Du kan finde alle de nedsatte destinationer på Ryanairs hjemmeside lige her.

Hvis du drømmer om andre destinationer udover Riga, kan jeg anbefale dig, at udvælge flere destinationer og derefter gå ind på Skyscanner (reklame link). Her kan du nemt og overskueligt søge på forskellige datoer og destinationer på tværs af flyselskaber.

Læs også: billige grupperejser for unge til bl.a. Peru, Costa Rica eller Mexico og Mellemamerika. Priserne starter fra kun 7000 kr. for en 14-dages grupperejse!

Tilbuddet som varer ved

Kan du ikke helt beslutte dig i dag, eller nåede du desværre ikke at læse artiklen inden det reklamerede tilbud udløb, så frygt ej. Som du kan læse nedenfor, så vender disse tilbud for tiden tilbage igen hver uge.

Jeg ved endvidere af erfaring, at priserne i både november og december blev solgt til præcist samme beløb, som der i dag bliver reklameret med. Dengang reklamerede Ryanair også med nogle tidsbegrænsede tilbud, som dog også viste sig at gælde ugen efter, og nu her i januar er de stadig gældende.

Derfor kan man, hvis man tør, satse på at priserne bliver ved med at holdes lave resten af foråret, hvis man ønsker en senere afrejsedato end dem, som er på tilbud netop i dag.

OBS: Jeg har nedenfor taget et par screenshots af et tilbud d. 11 januar og sammenlignet med priserne fire dage senere d. 15 januar. Altså tre dage efter deres store 24-timers udsalg sluttede. Det samme mønster har været gældende i februar.

Eksempel på det gentagne tilbud

I dag, 11. januar, holder de f.eks. et tilbud der lyder på 24 timer med rejser fra 73 kr., men trykker man på tilbudssiden kan man se, at mange af flyene sælges til under 73 kr. og visse endda til omkring det halve helt ned til 39 kr. hver vej.

Dette skyldes at “normal priserne” for de danske Ryanair ruter på nuværende tidspunkt er under kampagne prisen på 73 kr. Pointen her, er at man således ikke behøver stresse over 24-timers tilbuddet for de fleste af priserne holder også efter tilbuddet er forbi. Givet at priserne i forvejen er under 73 kr.

For overstående eksempel gælder dette således: Gdansk, London, Krakow, Wien, Dublin, Venedig og Vilnius.

Trykker man på et af tilbudene, ser man, at priserne hurtigt stiger. Selvfølgelig er de fortsat relativt billige, men ud fra tilbuddet fristes man til at tro, at tilbuddet man ser er bedre og at man skal skynde sig at slå til.

Tilbud 11. januar: Ruten Billund til Dublin

Dagene efter: Tilbuddet varer ved

I dag er det så tre dage efter at det fantastiske 24-timers tilbud sluttede. Der er nu ikke længere et stort banner at se på Ryanair’s hjemmeside. Man skulle derfor tro, at det nu ikke længere var muligt at komme på ferie for 100 kr. t/r

Men går vi ind på ruten Billund til Dublin igen, ja så gælder de selvsamme tilbud endnu. Dog har man ikke længere mulighed for at få den flotte oversigt frem, men man skal i stedet nøjes med det simple femdages overblik.

Jeg har nedenfor vedlagt de første tre forlængede weekender i februar, som d. 11 januar var reklameret som et slagtilbud på 59 kr. hver vej. Men som man kan se, så er det altså stadig muligt at købe selv samme afgange til præcis samme pris. Herunder også returbilletten, som jeg ikke fik taget billede af d. 11 januar.

15. januar
15. januar
15. januar: Priserne for disse datoer er endda faldet

Konklusion

Så længe denne her Omikron-rejseforskrækkelse fortsætter, ja så er det meget muligt at Ryanair, og de andre flyselskaber, fortsætter med at holde priserne på et uhørt lavt niveau. Det er selvfølgelig ikke noget jeg kan love, men det har været tilfældet de sidste tre-fire måneder.


Hvordan kommer jeg nemmest til Billund lufthavn?

Skal du ud og rejse med et af ovenstående tilbud, og bor du i Aarhus, Aalborg eller derind i mellem? Så min guide til at komme nemmest og billigst til Billund lufthavn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du er måske også interesseret i...