Budget Rejser er startet med det formål, at komme med inspiration til læserens næste budgetvenlige rejse. Jeg har selv igennem flere år haft rejst så meget, som min økonomi og tid tillod. Som studerende var det dog ofte økonomien, som var den største begrænsning for mig. Gennem grundig research fandt jeg dog ud af, at man sagtens kan rejse for få penge. Man skal blot være åben og klar på at opleve noget nyt. Heldigvis har jeg personligt oplevet hvordan de bedste oplevelser ofte kommer, når (og hvor) man mindst forventer det.

Jeg hører ofte fra familie og venner, som fortæller at de gerne vil rejse og opleve mere. Det kan dog være svært at forklare mundtligt, hvordan f.eks. studierabatten til et bestemt flyselskab fungerer. Derfor ender mange ofte med at tage den ‘nemme løsning’ og vælge en dyr charterferie. Det synes jeg er vildt ærgerligt!

Af den grund besluttede jeg mig for, at skrive et par af mine erfaringer ned og dele dem her på siden. Forhåbentlig kan nogle af jer også bruge dem til, at få stillet din rejsetrang på en budgetvenlig måde.

Du er også velkommen til at besøge mine to andre hjemmesider: esimkort.dk og den engelsk pendant: esimtravelhub.com. Begge sider giver dig mulighed for at købe billige eSIM-kort (digital taletidskort), som kan bruges på rejsen.

Personlige rejsetips som sikkerhedsnet

Endvidere vil jeg også forsøge at bidrage med personlige rejsetips og erfaringer fra de destinationer, som jeg vælger at skrive om. Mit håb er at det giver dig som læser et større mod til at tage af sted. Igen har jeg oplevet at venner og bekendte ved, at de meget billige rejser findes. Men når de så endelig har tid og penge til at tage på ferie, så mister de modet da den nye destination virker uoverskuelig.

De personlige erfaringer skal derfor agere som et slags sikkerhedsnet på læserens egen rejse. Selvom jeg dog klart vil anbefale, at man selv undersøger hvad, man kan se og hvad man vil opleve på sin rejse. Men hvis alt andet fejler, er ideen at den personlige erfaring kan vise, at det sagtens kan lykkedes at få en fed ferie til få penge.

Det er naturligvis ikke alle rejserne, jeg selv har været på. Og det er heller ikke alle artiklerne, som kommer til at have inkluderet en personlig rejserefaring. Men jeg har haft for vane at planlægge rejser på forhånd, som så har lagt på mit skrivebord, indtil det rigtig tidspunkt eller tilbud kom. Derfor har besluttet, at jeg også gerne vil dele de rejser, som jeg selv går og overvejer. Hvis nogen af jer så har nogle gode tips eller tricks til den bestemte destination, som I gerne vil dele, er I meget velkommen til at skrive en kommentar, eller sende mig en mail på kontakt@budget-rejser.dk

Hvis du gerne vil læse et par af artiklerne med personlige rejsetips, kan jeg særligt anbefale dig at læse om min budgetvenlige tur til Svalbard eller om min 14-dages grupperejse til Peru.