Kom med på en grupperejse med andre unge eller voksne til Peru. I denne artikel finder du inspiration til grupperejser med G-adventures til Peru. Der er både mulighed for grupperejse kun for unge, eller en grupperejse for voksne på tværs af aldersgrupper. Begge ture tager dig igennem det vidunderlige land og ender til sidst med det legendariske Inca-trek til Machu Picchu.

På denne tur rejser du tværs igennem Peru, og oplever undervejs mange af de highlights som landet har at byde på. Du rejser med en gruppe på din egen alder, og har undervejs en guide med der står for alt det praktiske. Til sidst på turen påbegynder I et 4 dage langt trek langs den ikoniske inca trail mod det fantastiske Machu Picchu! Al transport, overnatning og endda de fleste måltider er inkluderet i turen.

Har du brug for billige fly til Peru? Så kig gerne på min anden artikel, hvor du lige nu kan komme tur retur til Lima for kun 3270 kr!

Inspirationsbilleder fra Peru

Det storslåede Machu Picchu
Et lokalt barn viser sin dragt lokale dragt frem
Et kig over Amazonas junglen, som også er at finde i den vestlige del af Peru
Et billede taget på et trek nær Cusco

Grupperejse for unge til Peru

Jeg har fundet to ture, som minder meget om hinanden. Den første, “Peru: Ancient Cities & the Andes” (reklame link), er skræddersyet til unge i aldersgruppen “18-to-thirtysomething”. Den er således også mere budgetvenlig i den forstand, at man kører med bus fra Lima til Cusco, mens man i den anden flyver indenrigs. Desuden slutter denne også i Cusco, hvor den anden slutter tilbage i Lima. Igen med en indenrigsflyvning fra Cusco til Lima.

Mulighed for grupperejse i alle aldre

Hvis du ikke er i “18-to-thirtysomething”, eller blot ikke føler dig ung med de unge. Så synes jeg du skal se på den anden tur, “Peru Panorama” (reklame link), i stedet for. Denne tur har ingen aldersbegrænsning, og man har som sagt også en smule mere komfort. Til gengæld koster turen også ca. €1000 mere end den unge tur. Således koster den €2429 i lavsæsonen og €2699 i højsæsonen.

Jeg kommer i denne artikel til at tage udgangspunkt i den første tur, “Peru: Ancient Cities & the Andes” (reklame link), som er målrettet til unge i aldersgruppen “18-to-thirtysomething”. Men den anden, “Peru Panorama” (reklame link), minder om den første, og kan i teorien også udvides til at inkludere alt, hvad den første indeholder.

Du kan læse mere om firmaet G-adventures, herunder mine egne erfaringer med selskabet længere nede i artiklen.

Peru: Gamle byer og Andesbjergene

rejseplanen for grupperejsen
“Peru: Ancient Cities & the Andes” (reklame link) rute som starter i Lima og slutter i Cusco.

Turen tager 14 dage og starter i Peru’s hovedstad Lima. Herefter går turen ned langs kysten via byerne Nezca og Arequipa mod Cusco og Machu Picchu. Prisen på turen svinger en smule, så man får lidt rabat, hvis man rejser udenfor sommerferien.

Som jeg skriver dette, så svinger prisen fra mellem €1439 og €2029. Så et forholdsvis stort spænd, og altså mange penge at spare, hvis du er fleksibel!

Book på Gadventures

På denne tur er der 19 måltider inkluderet i prisen. Igen skal det bemærkes, at måltider kun er inkluderet der, hvor det giver mening. Morgenmad er således inkluderet alle dagene, og hvis er på en tur, vil I også have måltiderne inkluderet. De dage hvor I opholder jer i byerne, vil du have fri mulighed for at finde en lokal restaurant sammen med din gruppe.

Dertil er alle overnatningerne selvfølgelig inklusiv hvilket fordeler sig på 7 hotelovernatninger, 2 natbusser, 1 homestay hos en lokal familie samt 3 nætter i telt på Inca Trail.

Hotellerne er som minimum trestjernede hoteller, som G-adventures har en særlig aftale med. Da jeg selv var afsted oplevede vi flere gange, at det kun var vores gruppe som var på hotellet. Eller vi kun var os og én anden G-adventures gruppe.

De mystiske Nazca lines

Selvom det endelig mål naturligvis er Cusco og Machu Picchu, så er de stop man gør undervejs bestemt også noget værd! Det første stop gøres i byen Nazca. Her bliver I indkvarteret på et dejligt hotel med pool. Første punkt dagsordenen er utrolige “Nazca lines”. Hvis du ikke allerede har hørt om dem, så er de klart en Google søgning værd! Kort fortalt er de højst forunderlige ældgamle linjer, som er blevet tegnet på bjergene.

Man ved ikke helt præcist hvorfor, folk i sin tid har tegnet dem. Søger man lidt på nettet, finder man da også hurtigt konspirationsteoretikere, som sætter spørgsmålstegn ved om linjerne overhovedet er lavet af mennesker. Det er nemlig meget imponerende, at de har kunnet tegne dem uden brug af droner eller fly. Derfor er der også visse folk som gestikulerer, at der har været gæster fra det ydre rum på besøg.

Efter du har rejst i Peru og hørt de mange historier om Inkariget, vil du dog forstå, at Inkafolket var utroligt langt fremme teknologisk. Særligt gik meget af deres tid med at observere stjernerne og de spillede således en utrolig vigtig brik i Inkakulturen. Du vil undervejs møde mange templer, pladser osv. hvor der eksempelvis kun er belyst et bestemt sted på årets længste dag.

Nazca lines i Peru, her en tegning af et insekt

Tilkøb af overflyvning eller udsigt fra de høje tårne

Hvis du ønsker den bedste udsigt til linjerne, så er du klart nødt at til at tilkøbe en overflyvning. Linjerne er nemlig enormt store og spredt over et meget stort område. For at holde prisen på grupperejsen nede, så er denne aktivitet dog gjort valgfri. Du kan købe denne aktivitet direkte hos G-adventures, hvorved du kommer til at følges med resten af gruppen.

Dette koster €100, hvilket inkluderer transfer til og fra flyvepladsen og hotellet. De €100 passer nogenlunde med markedsprisen i området. Jeg vil dog klart anbefale at tage imod tilbuddet fra G-adventures, i stedet for selv at forsøge at arrangere en sideløbende overflyvning. På den måde har du nemlig også mulighed for at deltage på den næste aktivitet. Desuden har du mulighed for at følges med dine nye rejsekammerater, og dermed dele den fantastiske oplevelse med dem.

Et billede af de små fly, som du har mulighed for købe en tur i

Hvis du ikke føler for flyveturen, så er der nær et par værkerne placeret nogle høje tårne. Transfer og betalinger for dette kan du spørge din CEO om. Prisen for at komme op i tårnet ligger på blot 2 PEN (ca. 3.75 kr.) Denne mulighed er derfor langt billigere end flyveturen, men du ser også kun en brøkdel af linjerne. Du kan læse mere om den mulighed her.

Personlig erfaring: På min egen tur tilkøbte ca. 2/3 af deltagerne overflyvningen mens den sidste 1/3 købte turen til tårnene. Begge oplevelser ligger i kort afstand fra hotellet i Nazca, og man er derfor sammen som gruppe igen til frokosten.

Dune buggies og arkæologiske pyramider

Turens anden tilkøbte aktivitet ligger samme dag som flyveturen. Dette er dog de eneste aktiviteter, som jeg vil anbefale dig at købe undervejs. Der tilbydes “City Tours” af jeres CEO, men de er ret dyre sammenlignet med markedsprisen. På min egen tur, var der ingen som købte City Tours.

Jeg synes dog klart det er værd også at tilkøbe dagens anden aktivitet. Jeg ved godt det meget på én dag, men det er en rigtig fed oplevelse! Aktiviteten starter med, at du bliver afhentet i jeres Dune-buggy på hotellet efter frokost. Med i buggien har i en Indiana Jones agtig arkæolog, som starter med at give jer et arkæologisk overblik over det nærliggende område.

Hvis du nogensinde har haft en drøm om at holde et 2000 år gammelt skelet, så er her din mulighed. På vej til de ældgamle pyramider, stopper I nemlig ved en gravplads. På pladsen ligger der spredt tusindvis af knogler, som er blevet efterladt af gravrøvere. Fordi det kun regner 2 timer om året i ørkenen er knoglerne utrolig godt velbevaret. Dog har de ift. arkæologen for mange til at de kan opbevare dem sikkert. Derfor ligger de i dag helt ubeskyttet rundt i ørkenen.

Efter det lidt makabre ørken arkæologi starter det sjove for alvor! Turen går nu med fuld fart ud i ørkenen, hvor du bliver kørt op af ned af de store sandbanker med fuld fart. Alle på turen havde en fantastisk oplevelse, og jeg kan klart anbefale dig at tilkøbe denne oplevelse også. Det hele koster ca. 300 kr., men du får også 5-6 timers oplevelse for pengene.

Læs mere om de mange aktiviteter, som er tilgængelige på turen “Peru: Ancient Cities & the Andes” (reklame link) lige her.

Det enorme Colca Canyon og de flotte kondorer

Efter Nazca går rejsen videre mod Cusco. Undervejs gør I stop ved Colca Canyon og Arequipa inden I til sidst når Cusco. Ved at vælge denne form for transport til Cusco undgår man den værste form for højdesyge, som man ellers kan opleve, hvis man flyver direkte fra Lima til Cusco.

Colca Canyon er en imponerende kløft. På sit dybeste sted er den 3300 meter dyb. Det gør også kløften til verdens anden dybeste, kun overgået af Cotahuasi Canyon, som du også kan besøge i Peru. Til sammenligning er Grand Canyon på sit dybeste kun 1.830 meter dyb. Altså er Colca Canyon næsten dobbelt så dyb! Når man står på kanten føler man sig virkelig også lille.

Du har undervejs på turen en lokal guide med dig, som fortæller om den nærliggende natur samt de små lokalsamfund som du passerer. Turen tager ca. to timer fra jeres hotel, men undervejs kommer I forbi noget helt utrolig natur. Jeres private bus kører bl.a. over et bjerg hvor I når en højde på 4.950 meter, hvilket bestemt kan mærkes i kroppen. Her gør I et kort stop for at se den helt specielle bjerg flora, som findes i denne højde.

Foruden den imponerede kløft, så er hovedattraktionen de store koloni af kondorer, som bor på skråningen. Der er naturligvis ingen garanti for at de netop tager en flyvetur mens I er der, men turen er tilrettelagt om formiddagen, hvor den varme luft fra morgensolen plejer at få kondorerne til at flyve.

En kondor flyver over Colca Canyon

Det storslåede Machu Picchu og Inka Trail

Efter et par dage sammen med gruppen i Cusco-området begiver I sammen ud på den famøse “Inca Trail”, som er en fire dages vandretur mod Machu Picchu. Ruten er en af ældgamle ruter, som Inkaerne også tog, når de skulle besøge Machu Picchu. Undervejs går du igennem let jungle og møder mange spændende arkæologiske fund, som de gamle inkaer har udsmykket stien med undervejs.

Trekket er af varierende sværhedsgrad, og man skal som deltager være klar på at lægge de nødvendige kræfter for at deltage. På G-adventures hjemmeside er denne tur, “Peru: Ancient Cities & the Andes” (reklame link), vurderet til sværhedsgraden 4 ud af 5. Samlet set kommer du til at vandre 45 km startende i ca. 2500m højde, med en top ved “Dead Woman Pass” på 4200m højde. Netop højden gør også de 45 km noget tungere, end det normalt havde været at vandre 45 km nær havoverfladen.

Personlig erfaring: På min egen tur var vi en blandet flok både på tværs af alder, kropsbygning og generel fysisk form. Selvom der bestemt var nogen, som havde hårde dage, så klarede alle hele trekket uden problemer. Guiderne gør et stort stykke arbejde ud af at hjælpe og guide alle deltagere, og en af guiderne følges altid med den sidste deltager.

Et kig fra inkastien på grupperejsen til Peru
Et kig fra Inkastien

The Big Night Out!

Efter et par hårde dage mod toppen, ender I sammen ved det majestætiske Machu Picchu. Her får I en guidet tur af jeres chef guide, hvor I lærer endnu mere om Inkariget og den vigtige betydning af Machu Picchu. Jeres CEO, som fulgte jer inden trekket, har også taget turen til målstregen og er der for at ønske jer tillykke med et veloverstået trek.

Herefter tager I sammen bussen ned til den nærliggende by, hvor en lokal restaurant sørger for den store frokost menu og måske en iskold øl. Herefter går turen tilbage mod Cusco, hvor I er tilbage på samme hotel, som I boede på sidste gang. Efter en smule mad er der mulighed for en sidste bytur med dine nye rejsekammerater på turens “Big Night Out”.

Enormt højt serviceniveau undervejs

På denne del af rejsen overtager et lokalt hold af guider, portere og kokke. Hele holdet kommer fra lokalområdet, og du er som deltager derfor med til at støtte disse mennesker og deres familier. Som en del af G-adventures ånd, bliver man i løbet af trekket præsenteret for hver enkelt porter. Herunder hvor gammel personen er, hvor mange år de har været hos G-adventures samt hvor mange børn personen har.

Porterne bærer de fleste af dine ting, herunder de telte I skal sove i samt sovepose og liggeunderlag. Derudover har du undervejs også to professionelle kokke, som står for al madlavningen. Begge kokke har modtaget særskilt undervisning i at tilberede mad på et trek, og man bliver meget imponeret over hvad, de kan udrette med det simple medbragte udstyr. Personligt oplevede jeg at maden man fik serveret undervejs var bedre, end meget af den mad vi købte på restauranter inden trekket. Du skal derfor ikke frygte for at komme til at leve af dåsemad og tørt brød!

TIP: Man får udleveret en taske af G-adventures hvor man fylde de ting i, som porterne skal bære for en. Grundet lokale regler, må tasken maks veje 6 kg. Hvilket er inkl. vægten på tasken selv samt sin sovepose og liggeunderlag. Det giver derfor ikke mange kg til sine personlige ejendele. Hvis du har mulighed for at medbringe lette ting til dit trek, vil det derfor være en fordel!

Hvad får du ved en grupperejse hos G-adventures?

I Danmark er der flere rejsebureauer, som arrangerer grupperejser. Men du har også mulighed for at vælge et internationalt bureau. På den måde får du mulighed for at rejse med folk fra hele verden, samt at rejse til destinationer, som ikke udbydes af de danske arrangører.

G-Adventures er en af de største internationale rejsebureauer inden for grupperejser. De udbyder på nuværende tidspunkt flere hundrede grupperejser til hele verden. Selskabet tilbyder således et utrolig bredt udvalg af destinationer spredt over hele verden.

Herunder også mange forskellige ture til Peru. De ture jeg i dag viser, er således kun et lille udpluk af deres sydamerikanske ture, og jeg vil klart anbefale dig at tjekke alle turene på G-Adventures hjemmeside her. (reklame link)

Mange fordele ved at vælge en grupperejse

En anden fordel ved at rejse med G-adventures “Peru: Ancient Cities & the Andes” (reklame link) er at ALT er planlagt for dig. G-adventures står således for alt det praktiske. Så du kan læne dig tilbage og nyde din ferie.

Du vil også have en såkaldt CEO (Chief experience officer) med, som har taget turen mange gange før og står for kontakten med de lokale på stedet. Desuden vil der ved hvert stop være lokale guides med speciale i netop det område I kommer til, som træder til og hjælper jeres CEO. Guiden er naturligvis udvalgt til den specifikke tur, så hvis du er på en af G-adventures “18-to-thirtysomething” ture, så vil guiden også være yngre og klar på at tage med i byen om aftenen. Men hvis du er på deres National Geographics ture, så guiden være en ældre og mere rutineret guide, som kan svare på mere de mere avanceret spørgsmål, som måtte komme på disse ture.

Hermed sørger guiderne for både transport, overnatning og endda også flere måltider. Det skal dog siges, at der kun er planlagt de måltider, som giver mening. Hvis du f.eks. er i Cusco by for at opleve den, så vil måltiderne ikke være planlagt. På den måde har du stadig mulighed for at opleve det lokale gadekøkken med din gruppe. Men hvis I er på en tur, ude at se en landsby f.eks., ja så vil guiderne have sørget for mad undervejs.

Photo by Matheus Ferrero on Unsplash

En meget sikker rejseform

Dertil har man, på lige fod med mange danske rejsebureauer, en akuttelefon man kan kontakte døgnet rundt, hvor personalet står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller hvis der sker noget uventet.

Man er naturligvis også sikret undervejs, hvis der går noget galt i praksis. F.eks. hvis I misser en bus grundet uforudsete omstændigheder, så sørger G-adventures for at gruppen kommer med et andet transportmiddel til jeres destination selvfølgelig uden meromkostninger for jer som deltagere. Samme gælder også hvis en attraktion bliver lukket, eller det ikke er muligt at besøge den under jeres besøg. I det tilfælde vil G-adventures arrangere et alternativt besøg til en anden attraktion. Altså kan du som deltager læne dig tilbage og blot koncentrere dig om at nyde din rejse.

G-adventures (reklame link) kan desuden også hjælpe med f.eks. transport til og fra Sydamerika eller efterfølgende internt på kontinentet, hvis du ønsker at rejse videre efter grupperejsen er slut. Du skal dog være opmærksom på, at selskabet selvfølgelig tager betaling for denne service.

Hvem vælger den internationale grupperejse?

Det er naturligvis forskelligt fra hver tur, og det er svært at generaliserer på tværs af alle Gadventures ture. Men generelt vil aldersgruppen være mere divers end hvad man kender det fra mange danske grupperejser, som målretter sig unge. Det nemlig i de færreste lande, at der er kutyme for at holde et sabbatår så tidligt, som man gør det i Danmark.

På min egen tur…

…. var den yngste 21 år og den ældste 34 år. Den største portion på ca. 6-7 personer var mellem 24-26 år. Hertil var der igen en klump 6-7 stykker der var 29-31 år. Det var særligt folk som efter universitet havde arbejdet et år eller to, og nu skulle skifte job. Her havde de så bevidst indlagt en måned eller to, hvor de ville rejse. Man skal huske på, at hvis du arbejder i Nordamerika, har man kun 10 feriedage om året. Det er derfor sjældent en mulighed at tage på de lange ferier, som mange danskere nyder at tage på.

Af nationaliteter var der udelukkende folk fra Vesteuropa og Nordamerika. Men var stadig en coronaeffekt sagde vores guide, da mange lande i Asien stadig har meget hårde coronarestriktioner særligt for ind- og udrejse. Normalt plejede grupperne at indeholde et par stykker uden for Vesteuropa og Nordamerika. Men det er igen også meget an på hvor i verden, din tur går hen.

Du får rigtig meget for pengene!

Jeg synes det er værd at bemærke, at hvis du alene booker Inca Trail trekket koster det normalvis €500. Du kan derfor “fratrække” denne pris, hvis du skal vurdere prisen på den samlede gruppetur.

Prisen på trekket er relativ høj, bl.a. fordi de lokale myndigheder har strenge krav til de deltagende grupper. Der er f.eks. et maksimum på hvor mange besøgende, som må starte på Inca Trailen hver dag og regeringen tager også et gebyr på $100 pr. deltager. Dette gebyr er vel også mærke også inklusiv i prisen på turen.

Men der skal også mange mand til at fragte en gruppe turister gennem bjergene. På min egen tur var der således 9 portere, 2 kokke og 2 guider til at servicere vores gruppe på 9 mand. Man føler sig virkelig også serviceret undervejs, hvor der hele tiden bliver sørget for varmt vand til at vaske sig med og et udvalg af te til at holde varmen på.

Bonus oplevelse: Rainbow Mountain

Rainbow Mountain er også et must-see mens du er i Peru. Bjerget har nogle utrolig smukke farver, som er helt unikke til Andesbjergene. Desuden ligger bjerget meget tæt på Cusco og du har således mulighed for at opleve bjerget på en dagstur fra Cusco, hvor du bliver afhentet i byen og morgenen og sat af igen om aftenen.

Desværre er bjerget ikke en del af den organiserede gruppetur. Men grupperejsen ender som sagt i Cusco. Så hvis du har tid til overs, vil jeg anbefale dig at blive et par ekstra dage i Cusco og selv booke turen til Rainbow Mountain. Dette kan enten gøres i Cusco, f.eks. når du første gang ankommer til Cusco med gruppen, men du kan også booke den hjemmefra. f.eks. på GetYourGuide.

Der er mange forskellige valgmuligheder, men jeg f.eks. fundet en her til kun 185 kr. inkl. al transport og mad undervejs (reklame link).

Book på GetYourGuide
tur til rainbow mountain getyourguide
Et eksempel på en dagstur til Vinicunca fra Cusco

Mange afrejsedatoer

G-adventures tilbyder nu helt op til 5 månedlige afgange. Som du kan se, så svinger prisen en smule over sæsonen. Af erfaring plejer turene hos G-adventures at være billigere uden for højsæsonen, så hvis du kan vente, kan du måske spare lidt penge ved at vente med at bestille turen. Du har også mulighed for at booke turen længere ud i fremtiden, helt frem til december 2024. Husk at der er garanti for afrejse!

Book på Gadventures

Du kan endvidere finde en komplet dagsplan over turen på linket her. (reklame link)

Mulige afrejsetidspunkter. På hjemmesiden kan du finde afrejsedatoer mere end et år ude i fremtiden (Opd. 4 juni 2023)
Flere tider efter sommerferien (Opd. 4 juni 2023)

Corona og indrejse

Det skal noteres, at det på denne tur, og mange andre af G-adventures ture, kræves at deltagerne er færdigvaccineret. Dette er et krav for indrejse til Peru. Men er man dette, så kræver Peru på nuværende tidspunkt ikke andet corona relateret for indrejse. Altså ingen tests og ingen isolation.

Desuden er Peru visumfri i 90-dage, såfremt du har et dansk pas med i hånden.

Rejsebudget for Peru

GenstandPris
Hostelovernatning60 kr.
Hotelovernatning (med plads til 2) på 3 stjernet hotel150 kr.
Hovedret på god restaurant 60 kr.
Øl på en bar/restaurant20 kr.
Et par priseksempler som jeg personligt selv oplevede det i marts 2022

Hostel i Peru før og efter grupperejsen

Hvis du skal bruge et hotel før eller efter starten på grupperejsen, så vil jeg anbefale dig, at læse min guide til booke hoteller smartest. Der kan være mange penge at spare! Særligt hvis du forstår at udnytte de forskellige fordelsprogrammer, som tilbydes af hotelportalerne.

Ønske du et fuldstændig gnidningsfrit ophold, så har du også mulighed for at betale G-adventures for at stå for alt det praktiske både før og efter rejsen. På den måde bestiller de fly som passer til grupperejsen, samt står for transfer til og fra hotellet, som I skal mødes på ved starten på turen. Det skal dog bemærkes, at G-adventures naturligvis tager betaling for disse services.

Hvis du mere er til hostels kan jeg anbefale Kokopelli Hostel i Lima, som er et fantastisk godt hostel til at møde et par andre rejsende før grupperejsen begynder. Stedet store behagelige senge, en god bar, store fællesarealer samt er placeret i det sikre Barranco område. Du kan læse mere om Kokopelli Hostel på Hostelworld lige her (reklame link).

Book på Hostelworld
Kokopelli Hostel i Lima

Kokopelli har også et hostel i Cusco, som jeg dog ikke prøvede, men som også ser helt fantastisk ud. Du kan finde et link til dette hostel lige her (reklame link).

Book på Hostelworld
Kokopelli Hostel i Cusco

Transport fra Cusco til Lima

Følger du min artikel med billige fly til og fra Lima, så har du naturligvis brug for at komme tilbage til Lima efter grupperejsen er slut. Der er ca. 1100 km i bil mellem Cusco og Lima, hvilket kan være et lidt sejt træk. Ruten serviceres dog af meget meget komfortable langdistancebusser, som du også brugte undervejs på grupperejsen. Dog tager turen fra Cusco til Lima mellem 21 og 24 timer og koster ca. 300-350 kr.

Alternativt kan du også vælge at flyve. Ruten er blandt de mest populære ruter i Peru, og der flyver således flere lavprisselskaber på ruten. Du har mange dage mulighed for at købe en enkeltbillet for under 200 kr, hvilket jeg også selv kom af med. Dog stiger prisen til ca. 600 kr. hvis du venter med at bestille til du er færdig med turen.

Her f.eks. et par tilfældige dage i marts, hvor turen kun koster 151 kr.

Gå til Momondo
Tilfældige dage i marts på ruten Cusco til Lima

Billige fly til Peru

Hvis du mangler at finde fly til Peru og Lima, så kan du finde rigtig billige billetter til Lima med KLM. Du kan læse mine artikel her. I artiklen fandt jeg fly fra Hamborg til Lima for kun 3270 kr. retur! Med kun én meget kort mellemlanding i Amsterdam, og ellers direkte fly fra Amsterdam til Lima, er det et fantastisk tilbud.

Hvis du ikke er lige så heldig, at der lige er et tilbud fra KLM på dine rejsedage, så kan du alternativt bruge Momondo (reklame link). Her kan du søge på flybilletter på tværs af tusindvis af kombinationer, så er du garanteret den billigste flybillet.

Du kan finde fly ved at trykke her

Gå til Momondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du er måske også interesseret i...