Rejser du engang imellem mellem Jylland og Sjælland? Eller måske til Hamborg eller Berlin. Under alle omstændigheder har du helt sikkert set de ikoniske grønne busser fra Flixbus. Selskabet opererer en internationalt netværk af busforbindelser, og du kan komme vidt omkring for meget få penge.

Hvis du er studerende, ved du sikkert allerede også at Flixbus tilbyder studierabat. Denne rabat tilbydes eksklusivt på rejser indenrigs i Danmark, hvor man under rejsende kan vælge “studerende”. Men vidste du, at Flixbus tilbyder endnu en form for studierabat, som endda kan kombineres med den eksisterende?

Få 15% ekstra studierabat hos Flixbus

For at få den dobbelte studierabat kræves det, at du går gennem hjemmesiden Studiz.dk. Hvis du ikke allerede har oprettet dig på Studiz.dk, så vil jeg kraftigt anbefale dig at gøre det. På Studiz.dk samler de nemlig mange af de studierabatter, som tilbydes til danske studerende. Både rabatter i fysiske butikker, men siden har også rabatter til webshops som f.eks. til Flixbus.dk (reklame link).

Tricket er nemlig, at Flixbus tilbyder rejsende i Danmark den særlige studierabat, men denne er ikke tilgængelig, hvis du bestiller udenlandske ture. Hvis du skal opnå den internationale rabat, skal du gå igennem en af Flixbus’ studiepartnere, som i Danmark er Studiz.dk.

Step 1: Opret dig hos Studiz.dk

Første skridt til at opnå den ekstra studierabat, er derfor at oprette en bruger hos Studiz.dk.. Du skal være klar til at logge ind på din studieportal f.eks. dit gymnasium (unilogin) eller universitet (WAYF) login side. Dette kan du roligt gøre, da Studiz blot kontrollerer, om du rent faktisk er studerende. Herefter kan du oprette dig som bruger på siden.

Studiz.dk tilbyder også apps til både iPhone og Android, så du kan have rabatterne med på farten.

Step 2: Søg på Flixbus på Studiz.dk

Når du har oprettet en bruger hos Studiz.dk, kan du bruge hjemmesiden eller deres app til at søge efter den ønskede side, hvor du vil bruge din studierabat. Søger du på “Flixbus” kommer nedenstående side frem. Du skal naturligvis klikke på feltet “Brug rabat online – klik her”

Hvis du er logget ind på Studiz.dk, vil siden danne dig en personlig rabatkode. Denne kode skal du indtaste næste gang du bestiller din Flixbus afgang for at få de yderligere 15% studierabat.

Din personlige Flixbus kode, som åbner op for dobbelt studierabat
Jeg har overstreget min personlige kode

Step 3: Brug din personlige kode hos Flixbus

Nu er du klar til at bestille. Du kan derfor som du plejer, gå ind på Flixbus’ hjemmeside og vælge din ønskede afgang. Nedenfor har jeg som eksempel valgt turen fra Aarhus til København, hvor jeg først har valgt “studerende” og derefter tilføjet min personlige rabatkode.

På den måde kan du altså få dobbelt op på studierabat hos Flixbus (reklame link), og kan komme mellem Aarhus og København for blot 71,53 kr!

Gå til Flixbus

Bonus step: Rabat på udenlandsrejser

Som jeg nævnte i starten af artiklen, så dækker Flixbus’ netværk meget bredt over hele Europa (og endda også visse steder i USA). Din personlige rabatkode, som du dannede tidligere i artiklen, har du naturligvis også mulighed for at benytte på Flixbus’ udenlandsrejser. Eksempelvis kan du benytte Flixbus til at rejse billigt fra Danmark til Hamborg lufthavn.

Herunder har jeg som eksempel taget en Flixbus rejse fra Nice til Paris. Som sagt, så har man på de udenlandske rejse desværre ikke mulighed for at vælge studerende. Men ens rabatkode fra Studiz virker altså stadig!

Du sparer således 15% på alle udenlandske Flixbus (reklame link) rejser! Som en rejseide, kan du f.eks. planlægge din egen interrail rejse blot med bus, og dermed få 15% studierabat på alle dine billetter.

Gå til Flixbus

Læs også

Min guide til at bestille hotel billigst og smartest. Her kan du lære at navigere i de mange fordelsprogrammer, samt hvordan du finder den billigeste pris blandt de mange sammenligningsportaler.

Eller hvordan du får studie/ungdomsrabat på din næste flyrejse. Læs bl.a. min guide til ungdomsrabat hos SAS, ungdomsrabat hos Norwegian eller studierabat hos Qatar Airways.