Endnu et godt tilbud fra KLM-kampagnen. Flyv t/r til Zanzibar for kun 2918 kr. Denne pris er utrolig lav for et så fantastisk rejsemål! Zanzibar giver både ro og afslapning, samtidig med at du har mulighed for at opleve en bid af Afrika. Du kan også kombinere tilbuddet med f.eks. en safari til fastlandet.

Tilbuddet gælder næsten dagligt til og med juni i år. Hvorefter priserne stiger til omkring 4.200 kr. retur. Det vilde ved netop dette tilbud, er at det er INKLUSIV INDTJEKKET BAGGAGE. Desuden er det også muligt at flyve fra både Billund og København til under 3500 kr. Se disse tilbud nederst på siden.

Du flyver med KLM/AirFrance, som er blandt de bedste flyselskaber i verden. Ofte har man kun én enkelt mellemlanding i enten Amsterdam eller Paris, men derfra er turen direkte.

Tilbuddet gælder som udgangspunkt kun fra Hamborg, til gengæld har man stor valgmulighed da de billige billetter gælder næsten hver dag. Desuden skal det bemærkes, at billetten giver fuld valgmulighed for ombooking (dog med betaling af differensen) samt refusion til gavebevis.

Jeg har selv oplevet at mit fly fra Paris til Hamborg blev aflyst, hvilket gav mulighed for at jeg uden ekstrabetaling kunne skifte destinationen til København, hvilket er nemmere både hvis man bor i byen eller hvis man skal med offentlig transport videre til et andet sted i Danmark.

Muligheder for fly

For at finde disse fly anbefaler jeg at gå direkte til enten KLM eller Airfrance’s hjemmeside. Normalt ville jeg altid bruge en søgemaskine til at finde fly, men til netop dette tilbud giver selskabernes egen hjemmeside faktisk et fremragende overblik. Jeg tager her udgangspunkt i KLM’s hjemmeside.

Fra Hamborg

Step 1

For at give det bedste overblik, er tricket at lade “rejsedatoer” være tom. Hvis der allerede står en dato, kan du trykke på det blå kryds for at rydde feltet.

Her har jeg for eksemplet taget Lima som ankomst destination, udskift det blot til den ønskede destination og ryd dato feltet.
Step 2

Herfra kan du vælge hvilke måned og dato du ønsker at afrejse skal foregå på. På tidspunktet for dette indlæg er der som du kan se mange muligheder for kombinationer af datoer også på tværs af måneder, hvis man ønsker en længere backpacker rejse f.eks.

TIP: Det kan ofte svare sig at lege lidt med datoerne, da der kan være store forskelle på hvor lange mellemlandinger man skal have på de forskellige datoer. Nedenstående er et eksempel på rejse til San José, Costa Rica men princippet er det samme.

Her har jeg feks taget udgangspunkt i en mandag og tirsdag i marts, hvor mellemlandingen i Amsterdam om mandagen er på sølle 2,5 time mod at den næste dag stiger til enten 13 timer og 55 minutter eller en ekstra mellemlanding i Panama City og en stigning i pris på 50 kr.

Baggage

På denne rute er “light” klassen endda inklusiv ét styk indchecket bagage, hvilket selvfølgelig er super behageligt samtidig med at det gør tilbudet det billigere. Normalt tager KLM knap 300 kr. hver vej for at have baggage med. Så går man ud fra denne pris, er prisen på flybilletten pludselig kun omkring 2.300 kr!!

Desuden må man også have 12 kg’s håndbagage, hvilket med KLM’s favorable bagagepolitik giver mulighed for at have nærmest to kufferter med per person. Se nedenstående:

Som reference, kan det bemærkes at det hos Ryanair kun er tilladt at have ét stykke håndbagage med som kun må have målene 40 x 25 x 20. Du har således noget mere plads hos KLM.

Den endelige rejse

Nu har jeg valgt disse datoer som eksempel, men som sagt, findes der mange forskellige kombinationer som både er kortere og længere.

Fra Aalborg, Billund og København

Hvis man ikke ønsker at flyve fra Hamborg, er det med KLM/Airfrance muligt at flyve fra både Aalborg, Billund og København. Og faktisk er der ikke så stor prisforskel ved at flyve fra Danmark, nedenstående har jeg fundet billetter fra Billund til kun 3.373 kr., og fra København til 3.427 kr. Altså stadig to rigtig skarpe priser!

Hvordan kommer jeg til Hamborg med offentlig transport?

Jeg har skrevet en kort guide til hvordan du nemmest kommer til Hamborg, og når de tidlige morgenfly kl 06. Find guiden her

Oplevelser på Zanzibar

afrika kilimanjaro safari

Zanzibar og fastlandet Tanzania er rig på oplevelser. Øen har set mange udenlandske besøgende gennem årene og er således godt gearet til at håndtere turister med de ønsker de burde have. Samtidig findes der stadig lokal befolkningen som lever et traditionelt afrikansk liv. Man kan sagtens bruge 10 dage på Zanzibar uden at kede sig.

Ønsker man er mere fyldt program, eller er man på en længere ferie, ja så har du også nemt muligheden for at flyve indenrigs til bl.a. Kilimanjaro og Serengeti sletten, hvor du kan opleve et rigt dyreliv på forskellige safaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du er måske også interesseret i...