Vil du med en tur til Mexico og Cancun? Cancun er uden tvivl Mexico’s ferieparadis og hvert år flokkes tusindvis af mennesker fra hele verden til dette skønne sted på Mexico’s østkyst.

Lige nu findes der mange billige afgange til Cancun, Mexico fra Hamborg. Du finder således billige afgange det meste af foråret startende fra januar og frem til påsken. Længere nede finder du adskillige eksempler på 14-dages intervaller, som giver en pris om ca. 3500 kr. for en returbillet.

Flyv med enten British Airways eller Air Canada

Der er stor konkurrence på denne rute, selv til den lave pris på ca. 3500 kr. for en returbillet. Der findes mange forskellige kombinationer, men mange af de billige afgange har jeg fundet ved enten British Airways (BA) eller Air Canada (AC).

Du kan være heldig at nøjes med én mellemlanding, men mange af billetter er med to mellemlandinger. Med British AIrways vil mellemlandingerne først være et sted i USA og derefter i London.

Pas på når du bestiller British Airways, at du er opmærksom på, at der på nogle af billetterne med BA kræves, at du i London skifter mellem Gatwick lufthavn og Heathrow lufthavn. Det er muligt at gøre det, men du skal have det i tankerne når du booker, særligt ift. transfer tid mellem de to fly. Det gode ved disse fly er dog, at du kun har én mellemlanding, hvilket er i London. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du foretrækker en ekstra mellemlanding eller et lufthavnsskift.

Hos Air Canada vil mellemlandingen være i enten Montreal eller i Toronto samt i enten London eller Frankfurt i Europa.

OBS: Ved mellemlandinger i både Canada og USA kræves det, at man som passager på forhånd har udfyldt, og har fået godkendt enten sin eTA for Canada eller sin ESTA for USA.

hamborg cancun
Eksempel på en billig afgang fra Hamborg til Cancun

Mange billige afgange

Eksempler med billige dato kombinationer på omkring 3500 kr. for en returbillet.

 • 10/01 – 31/01
 • 13/01 – 26/01
 • 18/01 – 03/02
 • 01/02 – 14/02
 • 02/02 – 14/02
 • 07/02 – 28/02
 • 13/02 – 28/02
 • 01/03 – 15/03
 • 06/03 – 17/03

Find disse og flere dato på Skyscanner, ved at trykke på knappen nedenfor.

Find fly på Skyscanner

Aktiviteter i Cancun

Overvej en grupperejse med internationale unge

Hvis du har mod på at møde nye mennesker fra hele verden, samtidig med at du bliver guidet igennem ikke bare Mexico men også Belize og Honduras, så synes jeg du skal overveje at tage på en grupperejse med andre unge fra hele verden.

Jeg har skrevet en artikel, som sammenligner grupperejser for unge, som netop starter i Cancun. I den gennemgår jeg de forskellige udbydere, og hvad du får med i deres pakke.

g adventures mexico grupperejse
G-adventures grupperejse

Dagstur til Isla Mujeres fra Cancun

Der findes utroligt mange spændende aktiviteter i Cancun, og nær Cancun. Foruden at du kan besøge det berømte Chichen Itza, så er en anden populær dagsaktivitet en bådtur ud til Isla Mujeres. Nedenfor finder du tre f.eks. eksempler på dagsture til øen.

Ellers vil jeg anbefale dig, at se nærmere på GetYourGuide (reklame link), som altid har mange aktiviteter at tilbyde til ferie.

Book på GetYourGuide

Bagageregler hos British Airways og Air Canada

Bagage hos Air Canada

Der er hos Air Canada 1 stk. inkluderet indtjekket bagage derudover har du mulighed for at tage op til 2 stk. håndbagage med ombord. Håndbagagen har faktisk en ubegrænset tilladt vægt, så længe du selv kan løfte og lægge den på plads.

Håndbagage hos Air Canada

 • 1 håndtaske/laptop taske (Op til 43cm x 33cm x 16cm)
 •  1 kabinetaske (Op til 55cm x 40cm x 23cm)

Bagage hos British Airways

Der er på disse billetter ikke inkluderet indtjekket bagage hos British Airways.

Håndbagage hos British Airways

På de billige billetter med British Airways, er billetterne kun inklusiv håndbagage. Heldigvis har selskabet dog rimelig gunstige bagageregler, hvilket gør det muligt at komme langt udelukkende med håndbagage.

Begge stykker håndbagage må således veje op til 23 kg, så du kan virkelig klemme meget badetøj ned i tasken.

 • 1 håndtaske/laptop taske (Op til 40cm x 30cm x 15cm)
 •  1 kabinetaske (Op til 56cm x 45cm x 25cm)

Der er meget håndbagage inkluderet sammenlignet med lavprisselskaber

Som reference, kan det bemærkes at det hos lavprisselskaberne som Ryanair, Easyjet og WizzAir kun er tilladt at have ét stykke håndbagage med, som maksimalt må have målene 40 x 25 x 20. Du har således noget mere plads hos både British Airways og Air Canada.

Hvordan kommer jeg til Hamborg med offentlig transport?

Er du i tvivl om hvordan, du skal komme til Hamborg lufthavn med offentlig transport? Læs vores guide til at komme til Hamborg lufthavn fra Danmark. Der kan være mange penge at spare, ved at flyve fra tyske lufthavne sammenlignet med de danske. Derfor er et par ekstra timers transport godt givet ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du er måske også interesseret i...