Drømmer du om en grupperejse med andre unge til et spændende sted i verden? Lige nu er det et perfekt tidspunkt at bestille! Du får nemlig 25% rabat på rigtig mange grupperejser ved det internationale bureau G-adventures.

G-adventures er verdens største bureau for “små grupperejser”, som de selv siger. Det betyder, at der på alle deres rejser er en begrænsning på hvor mange gruppemedlemmer, som kommer med på turen. Antallet svinger en del ift. rejseformen og destinationen, men i gennemsnit ligger maksimum på omkring 15-20 personer.

Hvis du vil læse mere om hvordan, det er rejse med G-adventures, kan du læse min personlige beretning fra Peru inkl. trek til Machu Picchu. Derudover kan du også læse min artikel om hhv. 14 dage i Costa Rica samt en sammenligning af forskellige udbydere af grupperejser til Mexico og Mellemamerika. I alle tre artikler kan du læse mere om G-adventures, og hvad det vil sige, at rejse med dem.

Januarudsalg: Spar op til 25% på næsten alle grupperejser

Et af G-adventures helt store udsalg er i januar, hvor de igen i år tilbyder fantastiske rabatter på en lang række grupperejser. Du sparer således op til 25% på næsten alle deres rejser. Jeg har nedenfor vist et par eksempler på deres populære grupperejser.

Grupperejser for unge: “18-to-Thirtysomethings”

Hos G-adventures har de mange forskellige kategorier indenfor grupperejser. Der er således både grupperejser kun for unge, men der er også grupperejser som alle kan deltage på.

I denne artikel kommer jeg til at fokusere på grupperejserne specielt for unge under 39 år. Men hvis du er interesseret i grupperejser i alle aldre, kan du finde et link til G-adventures lige her (reklame link).

Udvalgte grupperejser på tilbud

Lige nu har G-adventures 144 tilgængelige grupperejser i deres kategori “18-to-Thirtysomethings” på seks forskellige kontinenter (Antarktis er kun tilgængelig i kategorierne uden aldersbegrænsning).

Nedenfor finder du et par populære eksempler. Jeg har skrevet prisen i danske kroner. Vær opmærksom på, at du ved G-adventures altid har inkluderet alle overnatninger, al transport, en masse oplevelser og ture, mange måltider samt en Engelsktalende rejseleder undervejs.

Grupperejserne fra G-adventures indkluderer dog ikke fly. Men hvis du gerne vil have hjælp med at bestille fly, kan du kontakte dem på deres hjemmeside. Du har også mulighed for at ringe til dem på 80 83 02 10. Du kan dog risikere at blive betjent på engelsk.

30 dage rundt i Sydøstasien

Her er eksempelvis en 30-dages rejse rundt i Laos, Thailand, Cambodia og Vietnam (reklame link). Turen starter og slutter i Bangkok i Thailand. Fra Bangkok går turen syd om til Cambodia, hvorefter du følger den Vietnamesiske kystlinje hele vejen op til Hanoi og Halong Bay.

Af praktiske årsager flyver du fra Hanoi til Valentine i Thailand, hvor du rejser via Laos og det nordlige Thailand tilbage til Bangkok. Lige nu kan du få denne grupperejse for ca. 13.950 kr.

Book på Gadventures
grupperejser for unge sydøstasien

34 dage med Thailand, Singapore og Bali

Hvis du gerne vil have Bali og Indonesien med på din rejse, så kan alternativt vælge denne rejse der starter i Bangkok og slutter på Gili Trawangan (reklame link). Gili Øerne er en lille ø-gruppe en kort bådtur fra Bali.

Fra Bangkok rejse du sydpå gennem det Sydlige Thailand, og dets fantastiske strande. Herefter når du grænsen til Malaysia, som du krydser inden du når den enorme storby Singapore. Du flyver derefter med din gruppe til hovedstaden i Indonesien Jakarta, hvorefter du følger øen Java, som Jakarta ligger på, til du når kysten.

Herefter sejler I til Bali, hvor I går på opdagelse i øens fantastiske mad og kulturliv. Turen slutter med en bådtur til Gili Trawangan, som også er grupperejsens endelige stop. Den nærmeste lufthavn herfra vil være på Bali, hvor du nemt kan finde fly videre ud i verden, eller tilbage til Danmark.

Den tur koster lige nu ca. 19.816 kr.

Book på Gadventures

32 dage med hele Centralamerika

Hvis du hellere vil opleve Central/Mellemamerika, så kan du også denne ultimative grupperejse for unge til Centralamerika (reklame link). På 32 dage når du fra Mexico til Costa Rica. Undervejs besøger du Belize, Guatemala, Nicaragua og El Salvador.

Denne tur er lige nu sat ned til kun ca. 17.412 kr.

Book på Gadventures

Alle lange grupperejser kan gøres mindre

Hvis du synes en måned på grupperejse er lige langt nok, så kan du vælge kun at deltage på en smule af turen. De lange ture fås nemlig også som kortere dele. Dvs. at du kan vælge at være med på en del af turen, men ellers rejse for dig selv før eller efter.

På ovenstående 32-dages tur fra Mexico til Costa Rica, kan du vælge at skære ca. halvdelen af rejsen af. Der tilbud flere forskellige led og kombinationer af ruten, men du kan eksempelvis vælge nedenstående 17-dages rejse fra Antigua i Guatemala til San José i Costa Rica.

Prisen bliver også en smule billigere, og du slipper med at betale ca. 9.034 kr.

Book på Gadventures
grupperejse unge antigua til san jose costa rica

21 dage fra Cape Town til Victoria Falls

Hvis du opleve noget anderledes, så kan jeg personligt anbefale denne grupperejse (reklame link). Den tager dig fra Cape Town i Sydafrika til Victoria Falls i Zimbabwe. Det er en helt vidunderlig tur, hvor du oplever det bedste fra Sydafrika, Namibia og Botswana undervejs.

På denne tur har du mulighed for at opleve flere af de største dyr i Afrika. Bl.a. kan du i Etosha Nationalpark i Namibia opleve både sorte og hvide næsehorn. Etosha er en meget unik nationalpark, da parken er så tør, at dyrene for det meste flokkes til de samme vandhuller. Det gør at chancen for at opleve næsehorn i denne park er ganske høje.

Denne grupperejse koster lige nu 14.203 kr.

Book på Gadventures
grupperejse unge cape town til victoria falls

Verdens største rejsebureau for mindre grupperejse

I Danmark findes der en række forskellige udbydere af grupperejser for unge. Her kan bl.a. nævnes Jysk Rejsebureau, Kilroy og AdventureDK. Fælles for de tre udbydere er dog, at turene går efter de populære destinationer. Det skyldes simpelthen at vi er et for lille land til at kunne tilbyde danske grupperejser for unge i et så rigt omfang, som eksempelvis G-adventures er i stand til.

I dag tilbyder G-adventures over 750 forskellige grupperejser som tager dig til mere end 100 forskellige lande. Der er altså virkelig et bredt udvalg, som spænder fra ture til Sydøstasien og Australien til bl.a. Afrika og Antarctica. Du kan kort fortalt rejse jorden rundt med G-adventures.

Højere gennemsnitsalder

Deres grupperejser for unge hedder “18-to-Thirtysomethings”. Det betyder at aldersbegrænsningen er sat til 18-39 år. Det kan godt lyde som en meget bred skala. Men det betyder også, at du vil opleve en højere gennemsnitsalder sammenlignet med de danske udbydere af grupperejser for unge.

Jeg har dog personligt oplevet at være på en grupperejse, hvor vi på samme tur havde en 18-årig og en 39-årig. Selvom det udefra kan lyde som et stort skel, så var det ikke noget der påvirkede turen negativt. På de ture, som jeg har prøvet var gennemsnitsalderen omkring 25 år.

Et internationalt bureau med deltagere fra hele verden

Fordi det er internationalt bureau, så er det heller ikke kun danskere, som rejser med G-adventures. Tværtimod, så vil du møde rejsende fra hele verden. Nationaliteterne er altid meget spredte, men det er i høj grad folk fra engelsktalende lande samt Europa.

Nedenfor kan du se en opgørelse over rejsende fra 2018. Som sagt, er der en meget høj grad af engelsktalende personer, hvilket naturligvis giver mening ud fra at turene foregår på engelsk. Som dansker skal du dog overhovedet ikke være nervøs for dine engelskfærdigheder. Sammenlignet med Tyskland, Frankrig eller Italien er vi i Danmark nærmest flydende.

nationalitetsfordeling hos g adventures
 © g-adventures affiliate materiale

Du vænner dig til det engelske sprog

Personligt har jeg aldrig følt mig udfordret på det engelske sprog, når jeg har rejst i verden. Men selvfølgelig skal man lige vænne hovedet til at tale og tænke på engelsk frem for dansk. Lige de første par dage kan det godt være, at man snøvler lidt, eller mangler et bestemt ord. Men sådan er det også for alle de andre, som ikke kommer fra et engelsktalende land.

Men efter et par dage så vænner du dig til, at alting foregår på engelsk. Det kommer helt naturligt når både din guide, og dine nye rejsekammerater taler til dig på engelsk.

Fokus på bæredygtigturisme

En mærkesag ved G-adventures er deres store fokus på bæredygtighed indenfor turisme. G-adventures har derfor startet deres egen fond kaldet Planeterra. Undervejs på din grupperejse vil du således opleve et af deres “G for good moments”.

Planeterra har i dag over 100 forskellige projekter i hele verden. Desuden gør G-adventures en dyd ud af at købe overnatninger, oplevelser og mad gennem lokalt ejede virksomheder. På nuværende tidspunkt er 91% af virksomheder, som de bruger på deres rejser verden over, ejet af lokale personer i nærområdet.

Personlig erfaring med et besøg i Namibia

Disse “G for good moments” er lokale projekter som hjælper lokalbefolkningen med at tjene penge gennem de besøgende turister. Jeg har eksempelvis besøgt et kvindecenter i Namibia, hvor Planeterra havde hjulpet med at indkøbe og opsætte en systue og et industrikøkken.

Vores frokost den dag kom fra kvindernes køkken, hvor de blev betalt gennem vores G-adventures grupperejse. Vi skulle alligevel have købt noget frokost den dag, men så vores rejseleder kunne lige så godt købe det gennem kvinderne. Mens vi spiste kunne vi opleve deres lokale kulturcenter samt deres butik, hvor de solgte diverse souvenirs, som de havde lavet på deres systue.

Bæredygtig nødhjælp

Projekterne har karakter af at være bæredygtig nødhjælp. Dvs. at projekterne ikke blot give penge eller mad til de nødstedte personer, men i stedet hjælper dem med at starte en forretning, som de kan leve af.

Globale destinationer i alle afkroge af verden

Asien:

Bhutan, Borneo, Cambodia, Kina, Indien, Indonesien, Japan, Laos, Malaysia, Maldiverne, Mongoliet, Nepal, Singapore, Sydkorea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Tibet, Turkmenistan, Usbekistan og Vietnam.

Afrika:

Botswana, Kenya, Madagascar, Malawi, Namibia, Rwanda, Sydafrika, Tanzania og Uganda.

Europa:

Hele EU, Island, Balkan, Tyrkiet, Georgien og Armenien.

Polarområderne:

Antarktis

Sydamerika:

Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Falklandsøerne, Galápagos, Peru og Uruguay.

Central- og Mellemamerika:

Belize, De Britiske Jomfruøer, Costa Rica, Cuba, El Salvador, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Mexico og Panama.

Mellemøsten:

Egypten, Israel, Jordan, Marokko og Oman.

Oceanien:

Australien og New Zealand

Nordamerika:
USA og Canada

Som du kan se, er listen af lande utrolig lang. Dette er ikke blot destinationer, som G-adventures tilbyder i løbet af året. Dette er destinationer som de tilbyder op til flere gange hver måned. Der er således utroligt mange muligheder for at få stillet din rejselyst, uanset hvorhen i verden du drømmer dig hen.

Du kan se alle deres destinationer ved at trykke her:

Gå til Gadventures

Fly til rejsen

Til de mange globale grupperejser, skal du i de fleste tilfælde bruge et fly for at nå din destination. Til det vil jeg altid anbefale, at du bruger en sammenligningsportal såsom Momondo (reklame link), som kan søge på tværs af datoer og flyselskaber. På den måde kan du være sikker på, at du finder de billigste billetter.

Find fly hos Momondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du er måske også interesseret i...