Find de bedste hostels i Phuket. Opdag det bedste hostel pool, det fedeste party hostel eller slap af væk fra larmen på det billige stille hostel.

Phuket er kendt verden over som en fantastisk feriedestination. Byen tilbyder brede hvide sandstrande, massere af dejligt vejr, billige øl og mad samt en masse festklare unge fra hele verden. Der findes et hav af forskellige hostels i byen, og de rummer alt hvad du kan forestille dig. Læs med nedenfor og find de bedste, vildeste og mest populære hostels i den dejlige ferieby.

Oversigt over de bedste hostels i Phuket

Bedste Pool-Hostel: Lub d Phuket Patong

Hvis du er taget til Phuket for at nyde det gode vejr ved poolen, så skal du helt klart lægge vejen forbi det legendariske hostel “Lub d Phuket Patong”. Stedet har en fantastisk see-through pool, hvor du kan slappe af efter en lang aften i byen. Poolen fungerer også som et fantastisk sted, hvor du kan møde andre rejsende, som du kan opleve Phuket sammen med. Stedet tilbyder et hav af forskellige badedyr, bolde osv. som man frit kan låne med op i poolen.

Hvis du også gerne vil en tur i havet, så ligger stedet endvidere kun 150 meter fra den berømte “Patong Beach”, hvor du foruden en svømmetur kan nyde hvide sandstrande, palmer og kolde drinks leveret direkte til din liggestol.

Kæmpe aktivitetsområde med boksering

Lige ved den store pool findes hostellets store aktivitetsområde. Som noget ret unikt har de bl.a. en fuld Muay Thai boksering, hvor du kan udfordre et par af dine nye venner til en omgang i ringen. Foruden den store boksering findes der også poolbord, bordfodbold, brætspil mv. Selvfølgelig kan du også nyde en kold øl eller drink i hostellets egen bar “Splash Bar & Bite”, som foruden kolde drikke også tilbyder lidt at spise.

Jeg har svært ved at beskrive stedet lige så godt, som deres egen promo-video fra Hostelworld gør lige nedenfor her.

High-end hostel i verdensklasse

Sammenligner vi prisen på “Lub d Phuket Patong” med andre hostels i Phuket, så ligger hostellet i den dyre ende med en startpris på et dormværelse på omkring 150 kr, når der ikke er tilbud. Det skal dog siges, at stedet kun tilbyder 4-personers dormværelser, hvilket er en luksus man betaler en smule mere for. For prisen på 150 kr. får man dog et fantastisk hostel, som ligger i den høje ende af hostels i verden.

“Lub d Phuket Patong” er bl.a. blevet kåret som Thailands bedste hostel i 2018, det bedste hostel i Phuket i 2019 og det næstbedste hostel i verden i kategorien “ekstra store hostels”. Så hvis du vil have garanti for et fantastisk hostel med en vidunderlig pool på din tur til Phuket, skal du bestemt vælge “Lub d Phuket Patong”!

Sammenlign priserne på “Lub d Phuket Patong” ved at trykke på nedenstående links.

Bedste Party-Hostel: Bodega Party Hostel

Hvis du er kommet til Phuket for at holde fest, så skal du helt sikkert booke et party-hostel. Her har du garanti for en fest hver dag. Pub-crawls, beer pong, og massere af folk at feste med. Det største og mest populære party-hostel i Phuket er Bodega Party Hostel (reklame link).

Du skal ikke vælge et party-hostel, hvis du gerne vil have fred og ro, da der på party-hostels generelt er et noget højere støjniveau. Som de selv skriver på deres Hostelworld profil: “If you’re just looking for a bed, this is NOT the place for you. We go hard. We are a party hostel, so be ready for loud, fun, drunk & likely naked people :)

Central placering ved Patong Beach

Bodega Party Hostel er placeret lige ved Phukets festgade Patong Beach, som tilbyder et hav af barer og klubber men også en del restauranter og cafeer. Bodega kæden er kendt for deres party-hostels udover hele sydøstasien. Selskabet har således party-hostels i både Thailand, Indonesien, Cambodja og Vietnam og det naturligvis også kendt som Phukets party hostel. Så hvis du leder efter det bedste party-hostel i Phuket, skal du helt sikkert tjekke Bodega Party Hostel ud!

Billig data i Thailand og Asien? Overvej et eSIM-kort. Et eSIM-kort virker uafhængigt af dit danske nummer, og giver dig billig data i mere end 190 lande verden over. Læs mere hos eSIMkort.dk

Gode anmeldelser efter corona

Hvis du undre dig over, at hostellet kun har 50 anmeldelser, så skyldes det at hostellet var lukket under corona. De har derfor startet forfra på Hostelworld og de 50 anmeldelser er således først fra marts 2022 og frem. Men nedenfor kan du læse et par af de seneste anmeldelser fra i år. Det lyder i den grad til, at personalet og gæsterne er klar til at holde fest på ny!

Et par af de nyeste anmeldelser af Bodega Party Hostel i Phuket

Billige værelser med gode senge

Priserne varierer en smule efter sæson. Men generelt starter priserne ved omkring 50-60 kr. pr. nat for et 10-mands dorm værelse. Hvis du heller vil bo på et værelse med færre gæster, kan du opgradere til et mindre 6-personers værelse for ca. 100 kr. pr. nat. Alle værelserne er med delt badeværelse og toilet.

Book på Hostelworld

Bedste Billige-Hostel: Sleepy Station Phuket

Hvis du leder efter et billigt, men godt hostel så er “Sleepy Station Phuket” helt klart noget for dig! Stedet tilbyder alt hvad et godt hostel skal have. Sengene er indrettet som capsule senge, hvor hver seng er placeret i et lille rum med et gardin, som tilbyder lidt privatliv i det ellers delte fællesværelse. Hostellet har en stor have samt flere fællesrum, hvor du har god mulighed for at møde og socialisere med andre rejsende.

Stille og roligt nær Kata Beach

Sleepy Station Phuket ligger syd for Patong Beach i det mere stille område ved Kata Village. Her kan du slappe af i mere rolige rammer, som dog stadig rummer alt det gode ved Phuket. Således ligger Sleepy Station hostel kun små 200 meter fra Kata Beach, som til forveksling minder om den mere travle Patong Beach. Her kan du naturligvis slappe under et palmetræ, eller tage på en snorkeltur ud i de blå bølger.

Godt hostel for kvindelige solo-rejsende

Selvom stedet er blandt de billigeste hostels i Phuket, så har Sleepy Station hostel fået rigtig gode anmeldelser. De ligger således med et gennemsnit på hele 9.2 med mere end 500 anmeldelser. Det mere rolige område gør at mange af de tidligere gæster særligt været kvindelige solo-rejsende samt surfere. Som du kan læse nedenfor, beskriver mange området som utrolig sikkert samtidig har hostellet en god social atmosfære. Hostellet er derfor særdeles velegnet, hvis du ønsker fred og ro til at opleve Phuket samt ønsker at møde andre ligesindede rejsende.

Et par af de seneste anmeldelser fra Hostelworld

Aktiviteter i Phuket

Foruden at ligge ved stranden, feste til den lyse morgen eller nyde den gode thailandske mad, så findes der også et hav af aktiviteter i og omkring Phuket. Hvis du mangler lidt inspiration, så er her tre rigtig gode eksempler på aktiviteter, som passer perfekt til en backpacker rejse. Alternativt kan jeg også altid anbefale at tjekke aktiviteter udbudt af hostellet ud. Hvis du booker et mere high-end hostel, så tilbyder de nemlig ofte et par aktiviteter.

Udflugt til Phi Phi øerne

Nedenfor har jeg udvalgt et par af de mest populære dagsaktiviteter fra Phuket. Du kan bl.a. besøge de populære Phi Phi øer med deres turkisblå hav og hvide sandstrande. Turen tager 8.5 time og inkluderer frokost undervejs. Der findes flere forskellige ture med GetYourGuide til Phi Phi øerne, hvor du bl.a. også kan vælge at udvide turen med Bamboo Islands. Denne udvidede tur koster dog det dobbelt med en pris på ca. 720 kr. pr. person.

Jeg vil anbefale dig at vælge den billige tur, som er vist nedenfor. Denne tur koster kun 390 kr. pr. person.

Elephant Save & Care

Du har sikkert hørt om elefanter i Sydøstasien, som bliver tvunget til at underholde turister. Samtidig er de få elefanter som stadig lever frit under konstant pres fra den voksende menneskelige befolkning i områderne. Hvis du gerne vil hjælpe elefanterne samtidig med, at du fortsat har mulighed for at opleve elefanterne på tæt hold, synes jeg derfor du skal overveje turen Elephant Save & Care.

På turen besøger du Elephant Wildlife Sanctuary i Phuket, som kæmper en brag kamp for elefanternes overlevelse. Du får undervejs mulighed for at hjælpe med at fodre elefanterne, samt tage dem med ud i floden og bade med dem.

Turen indkluderer privat transfer fra og til dit hotel/hostel samt frokost undervejs. En del af din betaling går naturligvis også direkte til elefanterne. Turen koster derfor lidt mere med en pris på 560 kr. pr. person.

ATV i regnskoven

Hvis du er til en mere adrenalinfyldt tur, så har du også mulighed for at hoppe på en Quad-bike/ATV i den nærliggende regnskov. Du får en grundig sikkerhedsbriefing, inden du med en guide kører gennem de små landsbyer på vej mod junglen. I junglen kører I ad små stier som bugter sig gennem den tætte mangroveskov. Til sidst på turen når I ud til vandet, hvor I kan udforske en skjult uspoleret strand.

ATV’erne er fuldautomatiske og du behøver ikke have erfaring med at have kørt ATV før. Kørekort er heller ikke nødvendigt.

Du har mulighed for at vælge 1 time for 495 kr., 2 timer for 624 kr. eller en kombination af ATV og zipline hvor du kører 1 times ATV og herefter 1 time med zipline. Denne tur koster også 624 kr.

Book på GetYourGuide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *